JÄSENYHDISTYKSILTÄ
ESPOO HELSINKI
Suklainen yritysvierailu Vantaalle
Tutustuimme huhtikuun alussa Vantaalla sijaitsevaan Fazer Experience-
keskukseen runsaan 20 jäsenen kanssa. Vierailumme oli erittäin ajankohtainen,
sillä ensimmäiset Fazerin tuotteet on juuri viety Yhdysvaltojen
markkinoille maaliskuussa. Ensimmäisinä vientituotteina ovat neljä
eri makua tummaa suklaata, joita ei Suomen markkinoilta löydy. Kuvassa
taustalla on Mignon-munista tehty pääsiäispupu, johon on kulunut
9 300 mantelipähkinänougattäytteistä Mignonia. / Maija Valtonen
Ystävänpäivä @ Brooklyn Café
Joukko SAM Espoon jäseniä
kokoontui viettämään ystävänpäivää
Otaniemen Brooklyn
Café -kahvilaan. Nautiskelimme
iltapäiväkahvit kera periamerikkalaisten
bageleiden ja kuppikakkujen.
Brooklynista kotoisin olevat
siskokset Brenda ja Sharron
Todd ovat hiljattain laajentaneet
kahvilatoimintaansa Helsingin
Punavuoresta myös Espoon
Otaniemeen. Tarjonta kahvilassa
on monipuolista ja vaihtoehdoissa
on otettu huomioon myös
gluteenittomat ja kasvisvaihtoehdot.
Maistelimme suolaisia tonnikala-, prosciutto- sekä
kasvisbageleita. Kuppikakkujen makuina tarjoiltiin suklaa,
peanut butter sekä tietenkin red velvet!
Suussa sulavat herkut olivat viedä kielen mennessään
ja runsaista tarjoiluista riitti kaikille jopa kotiinviemisiksi
asti. / Päivi Ukonmaanaho
SAM Helsingin hallituksen jäseniä sekä toimiston
edustaja iloisissa St. Patrick’s tunnelmissa.
Vihreää juhlintaa
Pyhän Patrickin päivänä
Lähes 35 miljoonalla amerikkalaisella on irlantilaisia
sukujuuria ja irlantilaisen suojeluspyhimyksen
Pyhän Patrickin muistoa juhlitaan vuosittain
isosti myös USA:ssa. Päivä on tunnettu hauskanpidosta
– paraateista, musiikista ja vihreästä
väristä, joka näkyy niin pukeutumisessa, syömisissä
kuin juomisissakin.
SAM Helsinki päätti liittyä mukaan hauskanpitoon.
Yhdysvaltain suurlähetystön työntekijöiden
yhdistys otti meidät ystävällisesti vastaan,
ja kokoonnuimme yhdessä juhlistamaan päivää
vihreällä kaavalla. Mukana oli 50 SAM Helsingin
jäsentä ja tunnelma oli katossa koko illan!
46 | SAM MAGAZINE 2/19