Ainekset (2 annosta):
- 250 g (tuore) pastaa
- 200 g fetajuustoa
- 1 dl oliiviöljyä
- 1/2 punainen chili
- 1-2 rasiaa kirsikkatomaatteja
- mustapippuria
- ripaus suolaa
- tuoretta basilikaa
Tomaatin kasvatus
Uunifetapasta
Pese ja pilko chili.
Laita uunivuokaan pohjalle tilkka öljyä, kokonainen fetakuutio,
jonka päälle chilit ja loput oliiviöljystä.
Lisää reilusti kirsikkatomaatteja fetan ympärille vuokaan.
Tomaatteja on myös hyvä pyöräyttää vuoassa olevassa öljyssä.
Mausta pippurilla ja suolalla.
Paista uunissa keskitasolla 200-asteessa n. 15 minuuttia.
Nosta sitten lämpöä 225-asteeseessa, laita uuni grillivastukselle ja
nosta vuoka uunin ylätasoon. Paista vielä noin 10 minuuttia,
mutta vahdi ettei pinta pala liikaa. Tarkoitus on paahtaa fetaa ja
tomaatteja hiukan.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Riko uunifetaa hiukan haarukalla ja
sekoita koko komeus pastan joukkoon. Lisää lopuksi tuoretta
basilikaa. NAM!
www.puutarhasielamaan.fi
Julkaisemme herkullisia reseptejä myös Facebookissa
- Seuraa meitä ja pysy ajantasalla! facebook.com/Puutarhasielamaan/
Hittiresepti!
/www.puutarhasielamaan.fi
/