Ainekset:
- 3 keskikokoista paprikaa tai
useampi pieni
- 1 tlk tonnikalaa tomaattikastikkeessa
- 100 g paprika-chili tuorejuustoa
- Säilöttyjä punaisia jalopenoja
(maun mukaan)
- 50-100 g juustoraastetta
Täytetyt Poblano Ancho paprikat
Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
Sekoita tonnikala ja tuotejuusto keskenään.
Pilko punaisia jalopenoja ja laita täytteen sekaan.
Täytteeseen kannattaa sekoittaa myös hiukan juustoraastetta.
Täytä paprikan puolikkaat täytteellä ja kuorruta juustoraasteella.
Paista uunissa 200 c 15-20 minuuttia tai kunnes juusto on hiukan
ruskistunut. Paprikat voi myös grillata, mutta varo kypsentämästä
liikaa ettei paprikat mene ihan pehmoisaksi.
www.puutarhasielamaan.fi
Julkaisemme herkullisia reseptejä myös Facebookissa
- Seuraa meitä ja pysy ajantasalla! facebook.com/Puutarhasielamaan/
/www.puutarhasielamaan.fi
/