Kesäkurpitsasnackit
Lämmitä uuni 200 asteeseen Pese ja kuivaa kesäkurpitsat.
Leikkaa kesäkurpitsat n. puolen sentin viipaleiksi.
Raasta parmesaani ja sekoita korppujauhojen kanssa. Sekoita
joukkoon myös mausteet. Maistele seos sopivaksi omaan makuusi.
Pyörittele kesäkurpitsa viipaleet öljyssä ja sen jälkeen parmesan-
korppujauhoseoksessa. Jos seos tarttuu huonosti viipaleisiin, niin
sitä kannattaa vielä ripotella ohut kerros viipaleiden päälle.
Laita viipaleet uunipellille ja paista niitä n. 35 min. Tarkkaile paisto-
ajan lopussa ettei snackit pala. Kun viipaleet ovat kauniin ruskeita
ota uunista ja anna hetki jäähtyä. Tarjoile lämpiminä dipin kera tai
ilman.
www.puutarhasielamaan.fi
Ainekset:
- 1-2 kesäkurpitsaa
- 1 dl korppujauhoja
- 1 dl raastettua parmesaania
- 1 rkl öljyä ja mausteet oman
maun mukaan esim. suolaa
,valkosipulijauhetta, savustettua
paprikajauhetta tai grillimaustetta.
Julkaisemme herkullisia reseptejä myös Facebookissa
- Seuraa meitä ja pysy ajantasalla! facebook.com/Puutarhasielamaan/
/www.puutarhasielamaan.fi
/