Espresso
Tumma lyhyt italialainen kahvi
7 g hienoksi jauhettua Segafredo-kahvia
3,5 cl vettä
Valmista perinteinen italialainen kahvi
espressokeittimellä tai mutteripannulla.
Tarjoa lämmitetyssä kupissa.
Cappuccino
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
Vaahdota ja kuumenna maito 65-
asteiseksi. Valmista espresso lämmitettyyn
cappuccino-kuppiin. Kaada vaahdotettu
maito espresson päälle.
Caffé Latte
1-2 annosta Segafredo-espressoa
2 dl täysmaitoa
Valmista espresso tai tuplaespresso
makusi mukaan ja kaada se lasiin.
Lämmitä maito 65-asteiseksi ja
kaada se espresson päälle.
FOOD SERVICE SEGAFREDO
42
Pumpkin spice latte 1 ANNOS
Tupla espresso
maitoa
2 cl kurpitsasiirappia
kermavaahto
Lisää lattelasiin kurpitsasiirappi ja tupla espresso.
Lisää päälle 65-asteiseksi vaahdotettu maito.
Viimeistele kermavaahdolla. Voit halutessasi
korvata itsekeitetyn siirapin valmiilla kurpitsasiirapilla.
Kurpitsasiirappi:
3,5 dl vettä
3,5 dl sokeria
0,7 dl Meira luomu ruoko vaniljasokeria
2 tl Meira kaneli jauhettu
½ tl Meira inkivääri jauhettu
5 kpl Meira neilikkaa
½ tl Meira muskottipähkinä jauhettu
2 dl Soseutettua kypsää kurpitsaa
Lisää vesi ja sokerit kattilaan.
Keitä keskilämmöllä niin kauan, että sokeri on sulanut veden sekaan.
Lisää loput ainekset ja keitä seosta noin 8 minuuttia. Älä anna
siirapin kiehua. Siivilöi siirappi ja anna jäähtyä.
Siirappi säilyy huoneenlämmössä noin kuukauden.