HELPOTA KASVISRUOKIEN VALMISTUSTA MEIRAN
VALMIILLA KASVISMAUSTESEOKSILLA!
Täytetyt myskikurpitsat 4-6:LLE
Vaikeusaste: keskivaikea
Valmistusaika: 1 h 10 min
(Kasvisruoka, gluteeniton, soijaton, ei sisällä her-nettä,
ei sisällä pähkinää, ei sisällä kananmunaa, ei
sisällä kalaa/äyriäisiä)
Täytetty myskikurpitsa on tuhti kasvisruoka, josta
saat helposti vegaanisen version korvaamalla
fetajuuston vegaanisella juustolla.
1 myskikurpitsa
½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
1 pss Meira Kasvismauste Uunijuureksille
100 g kirsikkatomaatteja
50 g mustia kivettömiä oliiveja
2 kevätsipulia
150 g valmista kvinoaa
150 g fetajuustoa
½ sitruunan mehu
Puolita kurpitsa,
asteeseen. sisäpintaan
200 Lämmitä kasvismaustepus-sillisesta.
uuni leikkaa kurpitsan kurpitsaan hieman
poista siemenet terävällä veitsellä.ja Hiero pinnalle puolet 45 minuuttia.
viiltoja ja ripottele uunissa öljyä kurpitsoja Paista Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi oliivit ja kevätsi-pulit.
Murusta valmiiksi keitetyn kvinoan sekaan 2/3 fe-tajuustosta
ja sekoita joukkoon suurin osa kevätsi-puleista,
oliivit, tomaatit, sitruunamehu sekä loppu
loput
kasvismauste.
ja ripottele pinnalle kurpitsoihin alkaa
Nosta täyte fetajuustot.
minuuttia kunnes juusto
kevätsipuli-viipaleilla
n. 15 ovat varmasti kypsiä.Paista vielä ja kurpitsat myskikurpitsa lopuilla ruskistua Koristele täytetty ja tarjoile.