Espresso
Tumma lyhyt italialainen kahvi
7 g hienoksi jauhettua Segafredo-kahvia
3,5 cl vettä
Valmista perinteinen italialainen kahvi
espressokeittimellä tai mutteripannulla.
Tarjoa lämmitetyssä kupissa.
Cappuccino
1 annos Segafredo-espressoa
1,2 dl täysmaitoa
Vaahdota ja kuumenna maito 65-
asteiseksi. Valmista espresso lämmitettyyn
cappuccino-kuppiin. Kaada vaahdotettu
maito espresson päälle.
Caffé Latte
1-2 annosta Segafredo-espressoa
2 dl täysmaitoa
Valmista espresso tai tuplaespresso
makusi mukaan ja kaada se lasiin.
Lämmitä maito 65-asteiseksi ja
kaada se espresson päälle.
FOOD SERVICE SEGAFREDO
44
Segafredo Créme Brûlée Latte
Segafredo tuplaespresso Segafredo Organic -papukahvista
2,5 dl täysmaitoa
karamellikastiketta
vanilijasiirappia
kermavaahtoa koristeeksi (valinnainen)
Meira luomu ruokovanilijasokeria pinnalle
Valmistusohje:
• Valmista lattelasin pohjalle tuplaespresso
• Lisää yksi pumppaus karamellikastiketta ja vanilijasiirappia
• Lisää päälle 65-asteiseksi vaahdotettu maito
• Viimeistele halutessasi kermavaahdolla
• Ripottele pinnalle Meiran luomu ruokovanilijasokeria
• Nauti