MAUSTEET 29 VK
MEIRA AGAR AGAR, MANTELIT JA PÄHKINÄT
– vegaaninen vaihtoehto leivontaan ja ruoanvalmistukseen
Kolmen kerroksen vegekakku
Pohja:
1 ps (100 g) Meira manteleita
1 ps (70 g) Meira cashewpähkinöitä
1 ps (70 g) Meira saksanpähkinöitä
100 g gluteenittomia digestivekeksejä
1 tl hunajaa tai agavesiirappia
Suklaatäyte:
2 ½ dl soijavispiä (Alpro)
150 g maidotonta tummaa suklaata
Hedelmäsmoothietäyte:
375 g mangososetta (tai tuoretta/
säilykemangoa)
2 isoa, kypsää banaania
1 ½ dl appelsiinitäysmehua
2 ¼ tl Meira Agar agar -jauhetta
Vaniljatäyte:
1 ¼ dl soijavispiä (Alpro)
120 g maidotonta valkosuklaata (tai 1 rkl
sokeria ja 1 tl vaniljajauhetta)
225 g vaniljan makuista soijavanukasta
2 rkl sokeria
1 rkl Meira vaniljasokeria
2 dl vettä
3 tl Meira Agar agar -jauhetta
Kiille:
4 dl appelsiinitäysmehua
2 passionhedelmää
1 tl Meira Agar agar -jauhetta
Katso koko resepti nettisivujemme reseptiosiosta:
meira.fi/fi/kolmen-kerroksen-
reseptit/vegekakku
makeat-ja-suolaiset-leivonnaiset/Meira Agar agar -hyytelöimisjauhe
on erinomainen vegaaninen vaihtoehto
ruoanlaittoon ja leivontaan. Se soveltuu
hyydykkeiden, hyytelöiden ja marmeladien
valmistukseen ilman liivatetta. Tuotetta
on helppo käyttää, sillä se ei jähmety liian
nopeasti. Agar agar -hyytelöimisjauhe
on valmistettu merilevästä, eikä se sisällä
eläinperäisiä ainesosia.