Kokouksesta savusaunan lempeisiin löylyihin
Ehkäpä lämmittelyksi kierros 9-väyläisellä
frisbeegolfradalla tai kiipeilyä Harmiokallion
jääkautisella kiipeilypaikalla? Saunalla on
kaksi nykyaikaista pukuhuonetta ja peseytymistilaa,
sekä perinteen mukaan järeästä
haapahirrestä rakennettu savusauna, jonka
vankoille lauteille mahtuu kerrallaan jopa 24
henkilöä. Saunomiseen voidaan liittää perinnesaunottajan
opastus vanhoihin suomalaisiin
saunarituaaleihin tai saunajoogan opastus.
Saunan terassilla on lämmitettävä, poreileva
kylpyallas ja tulipaikka. Laadun takaa Sauna
from Finland -yhdistyksen myöntämä
laatumerkki.
Varaukset: ilkka.sipilä@hollolanhirvi.fi tai
p. 040 502 7675
Katso lisää www.hollolanhirvi.fi
Ainoa Winery – tutustumis- ja maistelukierros
Ainoa Winery valmistaa palkittuja huippuviinejä
ensisijaisesti suomalaisten metsien
marjoista ja muista raaka-aineista. Tunnin
pituinen tutustumis- ja maistelukierros
sisältää tapaamisen viinintekijöiden kanssa,
tietoa Ainoan viinien valmistuksesta ja
mahdollisuuden maistella viinejä yksin tai
yhdessä paikallisesti tuotettujen ruokien
kanssa. Vierailijat voivat myös ostaa tilalta
viinejä pulloittain tai laseittain sekä muita
paikallisia tuotteita. Saatavilla on myös
kahvia, teetä ja pikkupurtavaa.
Tiedustelut ja varaukset: Ainoa Winery
Rekolanpolku 65, 15700 Hollola
p. 040 322 2959, info@ainoawinery.com
www.ainoawinery.com
Vellamomenu - Päijät-Hämeen makuja
Jos haluaa pienen, mutta kattavan puraisun
päijäthämäläisestä ruokakulttuurista,
saa sen tutustumalla Vellamomenu-ravintoloiden
ruokalistoihin.
Vellamomenu on Päijät-Hämeen maakunnan
lähiruokamenu, jossa korostuvat paikalliset
maut ja sesongin herkut. Paikalliset
ravintolat ja asiakkaat ovat ottaneet maakuntamenun
omakseen – nyt voi nauttia
Vellamomenu-mauista illallismenun lisäksi
vaikkapa kokousaamiaisella ja -lounaalla
sekä buffeen muodossa.
Vellamomenun tarkoituksena on nostaa
päijäthämäläisen ruokakulttuurin arvostusta
ja tuoda esiin maakunnan ravintoloiden
huippuosaamista. Ravintolat ovat
sitoutuneet käyttämään oman maakunnan
raaka-aineita, kuten viljaa, kalaa, sieniä,
marjoja, kasviksia ja lihaa - Salpausselän
harjujen puhtainta vettä unohtamatta.
Lisäksi ravintoloissa on tarjolla paikallisia
viinejä, viskiä, olutta ja siideriä.
Vellamomenu-ravintolat ovat hyvä kattaus
alueen erityyppisistä yrityksistä aina maaseuturavintoloista
kaupungin gourmet-ravintoloihin:
Hollolan Hirvi Hollolasta,
Lehmonkärki Asikkalasta, lahtelaiset Mukkulan
kartano, Ravintola Roux, Ravintola
Casseli, Lahden Seurahuone ja Ravintola
Tyrmä sekä Vierumäen ravintolamaailma
Heinolasta.
www.vellamomenu.fi
Kokoukset ja oheisohjelmat | p. 020 728 1760 | sales@lahtiregion.fi | www.visitlahti.fi 39
/www.visitlahti.fi
/www.ainoawinery.com
/www.vellamomenu.fi
/www.hollolanhirvi.fi
link
link